HBG-girl - livets mening är 42

Alla inlägg under februari 2010

Av Marlene - 21 februari 2010 18:31


Blir toki på den här jävla snön nu!!!! Och till på köpet kan jag kanske inte ta mig in till skolan i morgon på grund av den infernaliska snön!!Är skit stressad över det, men kan jag inte ta mig in så får det vara så, har i alla fall mailat min lärare att jag kanske inte kan ta mig in till skolan, så är i alla fall han beredd på det i alla fall.


Idag har inte snön fallit från skyn men jag tror den kommer i morgon jag, jag har väl inte sån tur att den håller sig borta. Så jag tror att chansen att komma in till skolan är lika med noll men ska banne mig försöka, då kan ingen anklaga mig för att inte ha försökt. Så är det!!!


Så jag får väl ta och lyssna på bra musik och passa på att göra undan en massa uppgifter så kanske man kan slippa tänka på sånt när jag är på "semester" i Helsingborg vecka 9. Det hade varit det bästa. Men men skam den som ger sig, jag går upp som vanligt i morgon och så ska jag i alla fall försöka ta mig in, men det är ingen idé att ta sig in till skolan och bara vara där i en halvtimme, känns inte lönt alls.


Hoppas att jag får träffa min älskling nästa helg, det hade varit helt jäkla underbart om han ville komma hit. Älskar han så himla mycket. Han är the one and only.


ÄLSKAR DIG MIN ÄLSKLING!!  

Av Marlene - 20 februari 2010 23:29


Idag fyllde min faster 49år GRATTIS GRATTIS till henne :) det var trevligt att vara på kalas (och att få skriva mitt favvo ord: kalas är helt underbart) Vi var hemma hos henne. Det var jag, farmor, Johanna, hennes kille Christian och deras underbara lille son Melvin. Och så födelsedagsbarnet också :P Vi åt tacos och fick kladdkaka med gärdde till efterrätt. Och så kollade vi på melodifestivalen. Dock så är det väldigt dåliga låtar generellt som är med i år. Är lite trist.


Vi kanske får ett OS-guld till idag. :D Hoppas på det, det hade varit så kul. :D Heja Sverige.


Jo vad fick då min faster av mig och min familj? En tre ljusglas på en träbricka och två blockljus :) var jätte fint. Hon blev glad för dom :)


Sen ringde min underbara kille till mig :) alltså jag älskar honom så himla mycket.   Fick världens gulligaste mess av han igår, jag måste ha varit jätte snäll som har fått han som kille :)


Satt nyss och läste på Marias blogg, min underbara låtsas-syster. Och jag fick en sån saknad efter tiden på Folkuniversitetet och förra sommaren, det var så underbar tid. Det är det i och för sig nu med men det var så kul och jag trivdes verkligen på FU. Och jag saknar min syster jätte mycket. Och min andra syster Lisetth saknar jag med, så tråkigt att inte kunna träffa dom som man gjorde innan. Men får träffa dom varje gång jag kommer ner det får bli så. Och så kanske Lisetth flyttar till Jönköping, det vet man aldrig. :) Nej nu får jag inte bli deppig, men saknar bara tiden som varit lite. Jag är så tacksam över att jag har mina systrar Lisetth och Maria, utan dom hade jag inte varit den jag är idag. Tack för att ni finns mina underbara systrar.     


Det är bara lite drygt en vecka kvar tills jag ska ner till Helsingborg :) Ser verkligen fram emot det.


Marcus Hellner fick precis OS-guld i fristil :D GRATTIS MARCUS OCH HEJA SVERIGE!

Av Marlene - 19 februari 2010 22:52


Yes då har vi en OS-medalj till :D Så underbart det är, grattis Anna :)


Trevlig dag i skolan idag, vi hade inget seminarium i dag men vi skulle träffas i min grupp. Vi var riktigt effektiva. :) Så trots att jag var lite sen så gjorde det inte så mycket.


När jag skulle hem så köpte jag en biljett till 13:45 tåget, men så ropar dom ut att den var försenad först till 14:05 sen till 14:15 sen så byttade dom spår helt plötsligt och vi kom inte iväg förrän vid 3!!! Så jäkla irriterad man var, men men som tur var så hade jag ju inte bråttom hem så det gjorde inget. Men vart 1 timme och 35 min sen till Sala. Inte acceptabelt, nu får våren gärna komma så att tågen går som dom ska, men det kanske dom inte gör ändå??


Men men idag hade farmor lagat sjömansbiff, det var länge sen man åt det, och just nu så äter vi lite kex med ost. Jätte gott. Och jag bygger på mitt coca-cola beroende ännu mer. Men men bättre det än att vara alkoholberoende. Så är det.


Just nu spelar Sverige mot Vitryssland i OS. Sverige VANN!!! Gud vad kul hoppas att vi kan försvara vårt OS-guld från 2006 :D hade varit så kul :P


Och i natt var jag uppe hela natten och kollade på konståkningen, så himla synd att Evgeni Plushenko förlorade guldet, att han bara fick silver. Tycker om han så himla mycket. Han hade verkligen förtjänat guldet, han var så duktig. Och våran Adrian Schultheiss var också jätte bra. Han vågade sig på den svåra Kvadruppeln OCH klarade den med bravur. Hoppas att Evgeni ställer upp i VM också så att man får se han en sista gång. Han ser inte helt oäven ut heller. :)

 


I morgon fyller faster 49år ska ut på stan och köpa en present till henne i morgon, hoppas att jag kan hitta nåt som kan falla i smaken :) Kommer nog på nåt :)


Nej får nog lägga mig rätt skapligt i dag, inte uppe hela natten, men det kan det bli ändå, Sagan om Isfolket är så sjukt bra. Är redan på bok nummer tio. Dom är så himla spännande, men man blir lite vemodig när dom dör i boken, men det är ju en bokserie om släkten Isfolket, så det är ju bara naturligt att man får följa släkten genom decennierna och seklerna. Det är lite hissnande. Så spännande. Kan verkligen rekomendera den serien. LÄS DEN!!!

   

Av Marlene - 18 februari 2010 19:32

Marlene Kilström Träffar min kille i morgon ska ej hämta honom i Lund, det gör min "svärfar" hehe. Men men ser fram emot morgondagen. I dag så ska jag hem till Charlotta och fika och äta middag, ska bli trevligt :) Charlotta är en helt underbar vän :D

16 October 2009 at 13:15 Only friends · ·
Thina Hansson
Thina Hansson
Hon från turismutbildningen????? OMG............. :o/
16 October 2009 at 13:17 ·
Marlene Kilström
Marlene Kilström
ja hon från turismen!! Hon är helt underbar kan inte ha bättre vän än hon!! så det så.
16 October 2009 at 13:18 ·
Thina Hansson
Thina Hansson
*ryser i hela kroppen*
16 October 2009 at 13:28 ·
Marlene Kilström
Marlene Kilström
Så synd för dig då!!
16 October 2009 at 13:41 ·
Thina Hansson
Thina Hansson
Synd du inte vet det jag vet om vad som sades och tisslades om.. Men du får själv komma underfund med det :o) Good luck! Synd för jag trodde du var liiiite smartare... :o/
16 October 2009 at 19:21 ·
Detta skrevs på min Facebook för några månader sen, kan ni tänka er att hon som skrev det är 35år det märks inte kan jag säga er!!
Idag ska jag vara vaken så jag kan kolla på konståkningen idag, Heja Evgeni Plushenko du är guld värd. Och heja Adrian, Sveriges stolthet!!

Av Marlene - 18 februari 2010 17:48


Idag var jag på informations möte om min praktik. Det var jätte trevligt och jag känner mig positiv till att gå på praktik. Det ska bli så spännande. Ska praktisera på Danderyds gymnasium. Är tok nervös redan tur man ska ner till kära hemtrevliga Helsingborg om lite drygt två veckor. Ser verkligen fram emot det.


Det var faktiskt spännande att åka till lokalen som infomötet skulle vara i. Jag har aldrig varit i Danderyd och det var faktiskt mysigt, det skulle vara mellan 9-13 men vi blev klara redan vid halv elva. Så hann med 11.45 tåget. :) vi blev bjudna på macka och digestivekex och te eller kaffe. Var jätte trevligt och hon som höll i mötet var organiserad och tydlig. Så det gillade jag verkligen. Men jag fick värsta yrselattacken när jag kom dit, kände att jag skulle tuppa av men det gjorde jag som tur var inte.


I morgon ska jag in och träffa gruppen och det kommer att bli lika trevligt. Förhoppningsvis. :) Och på lördag så fyller min faster år :D det ska bli kul och hoppas att hon ska ha någon form av kalas, jag tycker om kalas. :)


Men blev jäkligt besviken på Arsenal i går. Det är verkligen inte acceptabelt att spela sån jäkla dålig fotboll, rena pojklags-fasonerna. Det var inte ett sammanhållet lag och Fabianski i mål och ett bedrövligt anfall med Sol Campbell i spetsen gjorde inte saken bättre. Men Porto har alltid varit starka mot de engelska lagen. Det är hittills bara Man United som har vunnit mot Porto på deras hemmaplan. Men nu kommer det en hemmamatch på världens bästa arena Emirate Stadium, den ligger på samma plats som HIFs arena Olympia. Och vi kommer att vinna. Jag är Arsenal fan tills jag dör så är det!!


  Ha det bra så länge alla härliga människor där ute :)

Av Marlene - 17 februari 2010 21:02


Megan Fox, värd sitt efternamn :)


Just nu spelar Arsenal, håller er uppdaterade efter matchen, då jag antingen är jublande glad eller helt förkrossad.

Av Marlene - 17 februari 2010 20:19



Tänkte bara ge er lite låtar som jag blir glad av, tror dom kan göra er glada också :)


Modern Talking - Cheri Cheri Lady

USA FOR AFRICA - We are the world

Journey - Don't stop believing

Lionel Richie - I Call it Love


Tycker att dom är så sjukt bra, lyssna och njut :)



Av Marlene - 17 februari 2010 18:53


Idag var jag och farmor jätte duktiga. Vi gick en jätte lång runda idag. För vi skulle hem till min kusin och träffa henne och lille Melvin. Och farmors bil ville inte starta och vi ville ju träffa dom båda så jag och farmor klädde oss varmt och knatade dit. Sen så kom vi på att det är ju Arsenal idag, Champions League så vi gick från ena sidan av Sala till den andra, och det var rätt långt faktiskt, men nu kan ingen klaga på att vi bara slöar oss :P


när vi kom hem efter att ha gått och gått så lagade jag världens snabbaste mat. Korvsås med makaroner. Super gott efter den motionsrundan. Jag vet det låter som om jag är mäkta stolt och imponerad av mig själv men jag har faktiskt blivit lite lat av mig så detta var faktiskt jätte duktigt av mig så är det.


Just det lovade att jag skulle lägga in lite bilder. Här kommer dom

                   

Längtar tills att Arsenal ska spela det kan inte bli 20:45 snabbt nog.


I morgon ska jag på informations möte om min VFU (praktiken) Har hamnat på Danderyds Gymnasium, shit vad har jag gett mig in på.... det kommer att bli mitt eldprov och se om jag verkligen valt rätt årskurser att vara lärare till. Men men det ska bli trevligt i morgon i alla fall så jag känner mig rätt nöjd med mitt yrkesval så här långt.


Nej nu ska jag gå och duscha och sen bara vänta som ett barn på julafton på att Champions League och Arsenalmatchen ska börja. Nu slår vi det jäkla Portolaget.


ARSENAL FOR LIFE!!!

Om mig för den som vill veta


Rojalist, dotter, fästmö, syster och helt underbar!

Har ni frågor så kommer jag att besvara dem :)

Var dig själv det vinner du på!

Så välkomna till min blogg! :D

Fråga mig

6 besvarade frågor

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Väderleksrapport

Tidigare år

Senaste inläggen

Säg hej skriv i min Gästbok

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Ledighet
 Sola
 Bad
 Grilla
 Festa
 Annat (om ni klickar i här skriv något i kommentarerna)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards