HBG-girl - livets mening är 42

Alla inlägg den 24 februari 2010

Av Marlene - 24 februari 2010 21:45


Hittade den här på youtube. Jag har filmen och den är skit bra. The Crush med Alicia Silverstone och Cary Elwes. Skit bra så är det, och den här videon var jätte bra :)


Av Marlene - 24 februari 2010 21:22


Läste en artikel på aftonbladet.se att snö+sol är som värsta ljusterapin :P Inte så konstigt att jag idag då solen sken så fint på snön att jag blev pigg och glad :) Det var helt otroligt att man faktiskt blir piggare av att det är snö ute. Kanske ska tycka bättre om snön, i alla fall när solen står framme och skiner så fint på snön. Och idag var det inte så kallt heller. :) Så hoppas att solen är framme i morgon och skiner på snön så får jag en dag till med gratis ljusterapi :)


 

Behövs inte när det är snö och sol ute, det är bara till att gå ut och gå och bara låta solen och snön göra dig pigg :) Helt otroligt men jag tror det funkar faktiskt. Jag har blivit piggare (kan i och för sig också bero på att farmor kom hem från ett möte med sala bostäder och hade med sig syndigt goda citronkakor mums är bara förnamnet på dom) och jag hoppas hoppas hopppas att det blir lika fint väder i morgon då ska jag nog gå en liten runda eller typ bara gå utanför porten och insupa (utan baksmälla :P) ljusterapin.


Okej jag måste låta som någon ljusterapi evangelist som försöker predika den rätta läran att ut i solen. Men det funkar och även om det inte gör det så kan man i allla fall känna att man kan synda och bara sitta i soffan och mysa sen när kvällen kommer :) så känner i alla fall jag nu.


Ha det bra nu önskar "pastor" Marlene :P hehe och ut i solen med er om ni har möjlighet.

Av Marlene - 24 februari 2010 16:32


Ännu en dag av sol :) Det gör en gott att se solen, man känner sig så mycket gladare. Solen sken igår med men kunde inte komma in till skolan i går för det. Så retligt alltså.


Idag lagade jag Chili Con Carne med betoning på Chili, det vart lite starkt. Hu det bränner fortfarande lite i munnen men det går snart över :) Hehe. Annars har jag inte gjort så mycket i dag. Suttit och läst i Sagan om Isfolket boken "Den Sista Riddaren" bok nummer 14 i serien som är på 47 böcker. Så som sagt var jag har att göra men dom är så sjukt bra och man lär verkligen känna de som är med i böckerna. Böckerna har verkligen fångat mig. Det är ett som är säkert. I morgon ska vi tvätta och då ska jag passa på att plugga och skriva så fingrarna glöder på mitt arbete. Så ligger det till :)


Hoppas att er dag har varit trevlig och att ni klarar er i snön och vinterkylan.


Jag är fortfarande lite avis på de som kan skriva intressanta bloggar, känns som om man mest svamlar och flummar. Men men det får vara som det är det. :)

Om mig för den som vill veta


Rojalist, dotter, fästmö, syster och helt underbar!

Har ni frågor så kommer jag att besvara dem :)

Var dig själv det vinner du på!

Så välkomna till min blogg! :D

Fråga mig

6 besvarade frågor

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Väderleksrapport

Tidigare år

Senaste inläggen

Säg hej skriv i min Gästbok

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Ledighet
 Sola
 Bad
 Grilla
 Festa
 Annat (om ni klickar i här skriv något i kommentarerna)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards