HBG-girl - livets mening är 42

Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Marlene - 21 februari 2010 18:31


Blir toki på den här jävla snön nu!!!! Och till på köpet kan jag kanske inte ta mig in till skolan i morgon på grund av den infernaliska snön!!Är skit stressad över det, men kan jag inte ta mig in så får det vara så, har i alla fall mailat min lärare att jag kanske inte kan ta mig in till skolan, så är i alla fall han beredd på det i alla fall.


Idag har inte snön fallit från skyn men jag tror den kommer i morgon jag, jag har väl inte sån tur att den håller sig borta. Så jag tror att chansen att komma in till skolan är lika med noll men ska banne mig försöka, då kan ingen anklaga mig för att inte ha försökt. Så är det!!!


Så jag får väl ta och lyssna på bra musik och passa på att göra undan en massa uppgifter så kanske man kan slippa tänka på sånt när jag är på "semester" i Helsingborg vecka 9. Det hade varit det bästa. Men men skam den som ger sig, jag går upp som vanligt i morgon och så ska jag i alla fall försöka ta mig in, men det är ingen idé att ta sig in till skolan och bara vara där i en halvtimme, känns inte lönt alls.


Hoppas att jag får träffa min älskling nästa helg, det hade varit helt jäkla underbart om han ville komma hit. Älskar han så himla mycket. Han är the one and only.


ÄLSKAR DIG MIN ÄLSKLING!!  

Om mig för den som vill veta


Rojalist, dotter, fästmö, syster och helt underbar!

Har ni frågor så kommer jag att besvara dem :)

Var dig själv det vinner du på!

Så välkomna till min blogg! :D

Fråga mig

6 besvarade frågor

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Väderleksrapport

Tidigare år

Senaste inläggen

Säg hej skriv i min Gästbok

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Ledighet
 Sola
 Bad
 Grilla
 Festa
 Annat (om ni klickar i här skriv något i kommentarerna)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards