HBG-girl - livets mening är 42

Alla inlägg under augusti 2010

Av Marlene - 15 augusti 2010 23:12


Den här låten är helt underbar! Dom spela den här på konserten i juni som jag var på (fast det visste ni ju redan så :P) Men jag gillar faktiskt KISS. Det är nog höjdpunkten den här sommaren faktiskt. Fast egentligen var ju Sonisphere det med men det regnade ju så jävulusiskt mycket så det drog ner ens humör en hel del. Jag är i varje fall glad att ha fått sett Alice Cooper, Mötley Crüe, Hammerfall, Imperial State Electric och Iron Maiden inte alla som har gjort det (om man bortser från alla 45.000 som var där förra lördagen) Ska nog gå nästa år igen, och då jävlar ska det vara bättre väder och så ska jag inte stå framme vid scenen, det är inte värt det att få klaustrofobi, man missar jätte mycket på grund av att man blir så rädd. Jobbigt jobbigt. 


Men men idag är det en helt underbar söndag. Brorsan har kommit upp på en liten visit. :) Han bjöd på maten idag, Tacos! Det var evigheter sen jag åt det (är inte så förtjust i Tacos) men idag var det super gott, orkade visserligen bara en men det var svin gott. Så nu sitter man och chillar med cola, choklad och chips (OLW's sourcream and sweet chili, lite annorlunda smak kan påpekas men fullt ätbart) och brorsan och älsklingen sitter och spelar lite på brorsans xbox som han hade med sig. Jag klagar verkligen inte för då kan jag sitta här och blogga lite utan att älsklingen sitter och stressar en :P hehe.


I morgon ska brorsan till Sala då han ska få låna farmors bil. Snällt av farmor faktiskt. :) Så ska med han in till stan och gå lite där, ska nog dra med älsklingen också så kan vi äta på nåt ställe som tar rikskuponger :P Samtidigt så ska jag hjälpa brorsan att köpa biljett till Sala. Sen får vi se vad veckan bjuder på. Hade faktiskt gärna följt med till Sala men har inte råd att åka nånstans. Visserligen hade jag kanske kunnat låna av brorsan men väntar hellre tills jag kan köpa biljetten själv. Känns bättre då. :) Men men ska i varje fall bli trevligt att åka in till stan och göra nåt för en gångs skull, slippa sitta hemma.


Har fått reda på att jag börjar skolan igen 30 augusti. Men jag måste bara klaga lite, för man har ju inte fått nån info alls och det var tack vare en som också ska gå historia nu i höst som jag överhuvudtaget fick reda på nånting. Men men det ska i varje fall bli roligt att börja skolan igen. Hoppas bara att älsklingen snart får reda på om han får CSN så man vet om man klarar hyran och sånt. Men jag är hoppfull i varje fall ^^


Och jag har sagt det förr och jag säger det igen, har ni några frågor, antingen till moi personligen eller bara nåt allmänt så är det bara till att ställa dom, jag svarar på allt :)


Ha en underbar söndag (det som är kvar av den dvs) :)


Kram så länge:)



Marlene ^^

Av Marlene - 13 augusti 2010 19:21


Idag är det fredagen den 13:e. Det har sannerligen märkts för min del i alla fall. För det första så sov jag inget alls i natt, och när jag väl hade somnat så sov jag till klockan var nästan tolv. Liiite för sent vad jag anser i alla fall.


Men men orkar inte blogga mer idag, skulle bara in och besvara en fråga jag fått. Ni får gärna ställa frågor, vilka som helst, jag ska svara så gott jag kan på dom.


Kram så länge :)



Marlene ^^

Av Marlene - 12 augusti 2010 14:37


Jag hade den här låten på hjärnan innan jag skulle somna, den är så härlig och man blir så glad av den. Elton John har gjort en hel del jätte bra låtar. Bäst är nog i alla fall I'm still standing, den ger i varje fall mig en ego-boost så det räcker och blir över :P


Varför är då min rubrik U-båtar och jag kanske ni undrar?? Jo jag är helt fascinerad av U-båtar, jag med min lilla klaustrofobi är ett stort fan av U-båtar. Särskillt U-båtar av typen Typhoon (det är en atom u-båt som är av rysk design) Den är så häftig, gillar den nog mest tack vare filmen Jakten På Röd Oktober.

Jag är också ett stort fan av Sean Connery och Stellan Skarsgård och båda är med i den här filmen, så ni kan nog tänka er att jag får rysningar när jag ser u-båtarna och Sean och Stellan i SAMMA film :D Helt underbart. Det är ju inte helt tokigt heller att både Sean och Stellan är heta också. ^^

Ja jag vet att dom är gubbar men det struntar jag i. Dom är heta så enkelt är det. Men men en av mina absoluta favvo filmer. Så det så :P


Idag ska älsklingen laga maten idag. Makaronlåda. Ska bli gott.


Vi har hittat en anime som är skit rolig, Full Metal Panic heter den, den innehåller allt. Romantik, komedi, spänning, action och lite mekaniska prylar. Så det kan inte bli bättre än så ^^ Och så har vi upptäckt den underskattade serien Fringe, den är faktiskt skit bra, innehåller också allt.


Det är riktigt kvavt här i Tumba idag, tror det kommer att bli åska när som helst nu i veckan. Hoppas hoppas jag älskar åska!


Men men nu ska jag se vad jag ska underhålla mig med :)


Kramar så länge :D


Marlene ^^ 

Av Marlene - 11 augusti 2010 16:37


Jag gillar verkligen den här låten. Jag gillar han med det långa håret (han i astronaut-dräkten) jag hade en liten crush på han när jag var yngre :P


Idag är det en riktigt seg onsdag. Men det är väl så nu på slutet av sommarlovet och av den kvinnliga veckan. Men men.


Har ni några frågor så är det bara att ställa dom här till höger. :) Jag besvarar alla frågor som ni kan tänkas ställa.


Och en sak som jag tycker är jätte härligt är att den danska kronprinsen och kronprinsessan ska få tvillingar. :D


Nej nu ska jag gosa med min älskling :)


Kramar så länge :)


Marlene ^^

Av Marlene - 9 augusti 2010 00:52


 

Hehe jag och min älskling hamnade på aftonbladets hemsida igår. Vi var ju som jag kanske har tjatat er till leda på Sonisphere festivalen igår. (eller i lördags för tekniskt sett är det måndag nu ju) Det var trevligt men usch vad det regnade, konstant regn och inte lite heller, blev dyngsur. Bäst på festivalen var Imperial State Electric (sångaren i hellacopters nya band) och Hammerfall dom var bäst! Sen var det inte fy skam och se Alice Cooper, Mötley Crüe och Iron Maiden heller. Men vi lyssnade bara på två låtar av Iron Maiden sen åkte vi hem, hade skit ont i benen och jag har lite klaustrofobi så det blev lite för mycket med allt folk, speciellt då vi stod nära scenen vid mötleys framträdande (bilden är från det framträdande skall tilläggas) Men utöver att man har ont överallt och att man vart blöt som in i det så var det faktiskt oförglömligt, kanske att man gör om det nån gång i framtiden, vem vet?


Sen idag så vart det dags för kvinnliga veckan. Inte så konstigt att jag känt mig mosig och uschig ett tag nu, och vet ni vad det bästa är? Att allt konstigt och uschigt har försvunnit nu :D dock har jag en jävla smärta men den försvinner snart :P men men.


I morgon ska jag och älsklingen bara slappa och bli av med värken efter festivalen.


Så nu ska jag och drömmarna göra upp. God natt :)


Kram så länge :D

Av Marlene - 3 augusti 2010 15:21


Jippie HIF vann igår mot Brommapojkarna med 3-1!!! Helt underbart och vår 5 poängsledning mot tvåan (ett lag som tydligen heter MFF) så känns det som om det är HIFs tur i år att vinna Lennart Johansson Pokalen. Det är vår tur i år HEJA HIF Jag ska hålla på dom tills jag dör så enkelt är det.


Lite tradigt väder här i huvudstan idag, disigt och så men det blåser i varje fall inte. Var ute och gick en runda innan men det gick så snabbt, Tumba är inte stort mina vänner. Börjar klättra på väggarna snart, är så rastlös och uttråkad så det finns inte. Längtar verkligen tills skolan börjar.


Efter att det nästan gått ett helt sommarlov så har jag äntligen fått reda på vad jag fick i slutbetyg på pedagogiken. Fick ett C :D (Ett C med det nya betygssystemet är som ett VG så jag är jätte nöjd. Fick det nog på min hemtenta som jag slet med som f-n under två dagar.)


Fy vad jag blev sugen på glass nu, den jäkla glassbilen låter utanför fönstret och ger mig lite cravings. Dumma dumma glassbil, ;) Hehe.


Älsklingen är så duktig, han håller på att sluta röka, eller rättare sagt han har slutat röka nu ska det bara hålla i sig :) Så stolt över honom så, Älskar dig Stefan över allt annat på denna jord.   


Nehepp om man inte ska ta och gå och läsa lite i Gåtornas Palats och sen göra lite nytta och handla det som ska vara till köttfärssåsen. ^^


Kram så länge :)


Marlene ^^

Av Marlene - 2 augusti 2010 17:18

Det fick bli en favorit i repris. Vet att jag har videon i ett tidigare inlägg men jag fullkomligt älskar låten. Blir så glad av den ^^


Idag är jag helt seg i hela kroppen. Trött och hängig är dagens devis. Det har regnat idag, så man blir lite seg av det. Längtar jätte mycket tills skolan börjar igen. Ha nåt att göra och känna att man gör lite nytta om dagarna.


Men men ska nog ta och gosa sönder min älskling lite ^^


Kram så län ge :D


Marlene   

Om mig för den som vill veta


Rojalist, dotter, fästmö, syster och helt underbar!

Har ni frågor så kommer jag att besvara dem :)

Var dig själv det vinner du på!

Så välkomna till min blogg! :D

Fråga mig

6 besvarade frågor

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Väderleksrapport

Tidigare år

Senaste inläggen

Säg hej skriv i min Gästbok

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Ledighet
 Sola
 Bad
 Grilla
 Festa
 Annat (om ni klickar i här skriv något i kommentarerna)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards