HBG-girl - livets mening är 42

Alla inlägg den 16 augusti 2010

Av Marlene - 16 augusti 2010 10:37


 


Idag är det en rätt seg måndag. Hade egentligen tänkt åka in till stan jag och brorsan men han ville inte, (och ska jag vara ärlig så känns det rätt trevligt att bara chilla hemma idag, fast det gör jag ju hela tiden dock) så vi stannar hemma så spelar han och älsklingen lite xbox innan vi ska åka in till centralen och vinka av brorsan. Tänk att han ska få låna farmors bil och köra hela vägen hem själv, det är ju ändå 58 mil från Sala till Helsingborg så det blir nog det längsta han har kört.


När jag övningskörde så körde jag och pappa från Helsingborg till Åhus, bara för att äta äkta Åhusglass, men vad besvikna vi blev då det var GBglass dom hade där, visserligen hade dom gjort sina egna strutar men ändå, ville ju ha äkta Åhusglass som är så gott :P Sen körde vi ner till Ystad och upp tillbaks mot Helsingborg. Så från Åhus tillbaks till Helsingborg körde jag 24 mil, non-stop! Man blir rätt seg men det var bra träning. Kan verkligen rekommendera er som övningskör just nu att köra en riktig långkörning. Man får mer bilvana och man lär sig att koncentrera sig bättre på körningen. Det var tack vare den och att jag hade en körlektion före uppkörningen som jag klarade uppkörningen på första försöket. Tog körkortet 2 juni 2009 så nästa år slipper jag prövotiden då har jag körkortet på riktigt! :D Ska nog hyra en bil och köra på liten roadtrip nästa år, det hade varit roligt. :D


Men men ska nog snart gå ner med brorsan och köpa lite god frukost, ska göra en ugnspannkaka till frukost. Var faktiskt duktig och gick upp innan 10 idag, ville inte sova så länge med tanke på att brorsan inte är här så speciellt länge och sen ville jag faktiskt inte sova bort hela dage, måste nog börja vända rätt dygnet igen så man kommer upp när skolan börjar. Längtar längtar.


Men tillsvidare så får jag sitta här vid datorn tills brorsan vill gå ner till affären. Snällt av han att köpa frukost, :)


Kram så länge :)


Marlene ^^

Av Marlene - 16 augusti 2010 00:00



Har skapat en ny omröstning, kommer ligga uppe till den 30 augusti, då kommer resultatet och en ny omröstning.


Vill även göra reklam för Jacqulines nya blogg, klicka på Jacqulines namn så kommer ni dit :)


Bloggen kommer att ändra karaktär i höst (då jag kommit på ett ämne jag ska blogga om) så fram tills dess så får ni hålla till godo med det som finns :) så håll er uppdaterade och kom gärna med förslag. Jag har en liten idé men den ska bara grunnas på lite innan jag realiserar den.


Kul att man kan ändra färg på enstaka inlägg så att det inte blir samma färg hela tiden, just den här färgen gillade jag. :D Gör det lite roligare att blogga av någon outgrundlig anledning :P hehe.


Känner mig lite osocial men hur lätt är det att vara social med två som är helt inne i spelet?


Men men kram så länge tills jag bloggar igen :D


Marlene ^^

Om mig för den som vill veta


Rojalist, dotter, fästmö, syster och helt underbar!

Har ni frågor så kommer jag att besvara dem :)

Var dig själv det vinner du på!

Så välkomna till min blogg! :D

Fråga mig

6 besvarade frågor

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Väderleksrapport

Tidigare år

Senaste inläggen

Säg hej skriv i min Gästbok

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Ledighet
 Sola
 Bad
 Grilla
 Festa
 Annat (om ni klickar i här skriv något i kommentarerna)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards