HBG-girl - livets mening är 42

Alla inlägg under maj 2010

Av Marlene - 5 maj 2010 12:02


Jahopp då vad det onsdag, fattar inte vart tiden tar vägen. Idag kan jag dock skylla på att jag sov för länge. Det blir lätt så när man inte direkt har nåt att gå upp till. Har mycket lättare att gå upp när jag har skola. Tokigt det där.


Ska snart gå och diska, urk blev lite mycket disk får inte hända igen vårt kök är tillräckligt litet för att behöva ha så mycket disk. Sen MÅSTE jag läsa i en bok tills på fredag, annars är jag inte påläst och det får vi verkligen inte ha. Absolut och ovillkorligen inte. Sen får jag nog ta och röja lite i ett utav rummen, blir nog i vardagsrummet så tar jag sovrummet i morgon. Min kära kille är i skolan skit länge idag. Och i morgon med. Vill bara inte att det ska bli att jag gör allt och han nästan inget. Det vill jag inte veta av.


Men men nu går jag och diskar så kan jag känna mig lite nöjd med mig själv.


Kram så länge :)

Av Marlene - 4 maj 2010 17:42


usch somna en timme nu när jag kom hem, varit vaken typ tio minuter eller så, usch hatar att somna på eftermiddagen blir tröttare och får skit ont i huvudet. Men men där var min klagan slut för idag.


Var en trevlig föreläsning idag. Han var jätte rolig att lyssna på och jag kände verkligen att den var värdefull. Tiden gick skit snabbt och jag tänkte shit nu kommer jag hem tidigt.


MEN ack så fel jag hade. Det var en elkabel som hade lossnat vid Älvsjö så alla tåg söderut var inställda fram tills att de skulle fixa problemet. Skit störigt. Så jag väntade först där ett tag men sen pallade jag inte mer så jag åkte till skolan och satt där ett tag. Blev lite tid som jag blev av med där sen kunde jag komma hem.


Nu ska jag gå ner och se om jag kan hitta nåt att äta. Det lär nog inte vara några problem, och huvudvärkstabletter ska även det inhandlas. Fy vilken huvudvärk jag har.


Kram så länge alla goa människor där ute :)

Av Marlene - 3 maj 2010 17:24


Så där ja då var sista delen på den här terminen påbörjad. Pedagogik och utbildning 1 heter den och det är så sjuuukt mycket att läsa att ni anar inte. Ska väl ta och beställa en bok och sen se om Stefan har de andra. :)


Men var en skit dryg föreläsare en del av dagen i dag. Han var som ett levande sömnpiller och jag lovar jag fatta nästan nada av vad han sa. Helt sjukt, men min seminarielärare verkar rolig och har verkligen självdistans. Men som sagt var mycket är det och det är ett tungt ämne. Men med lite jävlar anamma ska jag banne mig klara av det. :P


Kom hem för typ en halvtimme sen :) är sjuukt seg men måste läsa lite i en bok tills på fredag. I morgon är det bara en föreläsning mellan 10-12 sen hem och fixa lite till med lägenheten och sen plugga järnet. :) SKA BANNE MIG KLARA AV DEN HÄR KURSEN!! DET BARA MÅSTE JAG VILL INTE LÄSA OM DEN ALDRIG I LIVET!!


Men men snart kommer älsklingen hem och då ska vi köpa lite mat och göra mumsiga varma mackor i ugn. Smaskigt!


Och än en gång grattis Jacquline till lilla Lowe. Han är bara sååååååå söt. Kolla in hennes blogg vet'ja!!


Kram så länge :D

Av Marlene - 2 maj 2010 10:52


Jahopp då är man stockholmare på riktigt nu. Första natten avklarad och i dag har vi en massa grejer vi måste göra. Ska köpa antennsladd till tvn och skruvar till sängen. Vi måste sätta benen på plats med nått. :) sen måste vi ha lite food till i kväll.


Igår så glodde jag lite film, först kärlek och fördom, sen the italian job med charlixe theron och mark wahlberg och sist scream 3. Sen var det till att sova men det var lite svårt att sova själv och med ventilationer som susar skit högt. Men men det gick, somnade av ren utmattning vaknade inte ens när Stefan kom hem från jobbet.


Skriver mer senare och jag lägger inte upp några bilder än det ser för jävligt ut rent ut sagt. :P


Kramar

Av Marlene - 1 maj 2010 20:44


Så då var bädden sängad (nej sängen bäddad heter det ju :P) och frukosten inhandlad och hemmabiot installerat så sitter och softar efter en intensiv dag med Rostbiff och potatissallad och cola. Ska gå och hämta min choklad och luta mig tillbaks och bara chilla.


I morgon lär det bli mer jobb med lägenheten så får ta tillfället i akt och bara vila mig :) helt underbart är det i varje fall att ha sin egen lägenhet.


Ses i morgon :)

Av Marlene - 1 maj 2010 17:34


Så nu är man på plats med grejer i lägenheten. Sitter själv just nu faster och farmor har åkt hem och älsklingen och svärföräldrarna är på Ikea och köper lite grejer. :) TV-bänk, byrå, lite lampor och sånt ska inhandlas. Har börjat packa upp lite saker så det ska bli så fint så när vi väl fått ordning på torpet.


Träffade på min gamla klasskompis som också bor här :) var jätte trevligt så får väl se om vi umgås eller inte. Det återstår att se. :) Men men sen när älsklingen kommer tillbaks så får vi nog gå och handla lite mat så att inte kylen står och gapar tomt.


Men men kommer bli en ensam kväll idag. Stefan ska iväg och jobba så blir ensam. Får väl brassa en film på TVn och kanske läsa lite. Sen ska jag ta en välbehövd dusch och boa in mig i täcket :) Men det blir EFTER att vi fått i ordning lite. :)


Kram på er så länge :D

Av Marlene - 1 maj 2010 10:14


I dag är det dags för flytt! Är jätte nervös och jag ser verkligen fram emot det här. Ska bli så roligt att få rå om mig själv och ha hand om ett eget hem, med hjälp av min underbara Stefan. Tänk vilken tur jag har som ska få bo med min älskling är helt underbart!


Har bara lite kvar att packa idag så det går rätt snabbt och färdigställa det :) Klockan 11 kommer faster och hämtar mig så ska hon hjälpa till med att flytta :) jätte snällt av henne. Så ska det bli spännande att se hur det ska gå att få upp alla grejor i lägenheten då hissen är plutteliten :P Det ska bli roligt att se hur det ska gå :)


Sen ska Stefan jobba idag så jag blir själv hemma på kvällen, så det blir väl att glo på nån film på tv och pyssla lite med nåt hemma :)


Men men skriver mer sen när flytten är klar, ska se om jag kan övertala Stefan med att åtminstone få publicera en bild på lägenheten här på bloggen. Hoppas hoppas vill ju visa den för er :)


Kram så länge alla underbara människor där ute.   

Av Marlene - 1 maj 2010 01:31


Vill bara säga grattis till Jacqueline till lillprinsen.


Trots att jag inte känner dig och Mick så önskar jag er all lycka och välgång med lillprinsen.


GRATTIS ÄNNU EN GÅNG!!!


Till er andra läs hennes blogg ni mår så mycket bättre då :) Klicka på länken här ovan :)


Grattis Grattis!

Om mig för den som vill veta


Rojalist, dotter, fästmö, syster och helt underbar!

Har ni frågor så kommer jag att besvara dem :)

Var dig själv det vinner du på!

Så välkomna till min blogg! :D

Fråga mig

6 besvarade frågor

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Väderleksrapport

Tidigare år

Senaste inläggen

Säg hej skriv i min Gästbok

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Ledighet
 Sola
 Bad
 Grilla
 Festa
 Annat (om ni klickar i här skriv något i kommentarerna)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards