HBG-girl - livets mening är 42

Alla inlägg under april 2010

Av Marlene - 22 april 2010 14:48


ska snart bege mig till Stockholm och hem till Stefan min absoluta älskling. Älskar honom så himla mycket.


Har varit rätt duktig idag och påbörjat min examinationsuppgift. Så snart får vi se om drömmen går i uppfyllelse :) fick ett C i drömmen så hoppas att den går i uppfyllelse. :D


I morgon kommer "lönen" från CSN ska bli toppen att få lite cash igen, men lite ska gå till hyra på lägenheten och till mat och sånna nyttiga saker. Min svärfar kommer upp med grejerna nästa lördag :) så får vi se hur lång tid det kommer att ta för att komma i ordning. :) Ska i varje fall sätta undan lite så man har till hyran i juli och augusti när man inte får några pengar från CSN. Men förhoppningsvis så får man kanske ett sommarjobb :) vem vet.

 

By the way.... skulle vilja åka tillbaks i tiden till 80-talet och bara gå på en massa konserter av mina favvo artister. Så det så.

 

nej får gå och ta en dusch och sen äta lite innan man ska åka tåg igen. Kommer bli mätt på tåg snart!!

Av Marlene - 21 april 2010 23:11


Det säger nog vädergudarna just nu. Fy fan vad det snöar här i Sala just nu!! Örk hatar snön och just som jag trodde att den var borta för gott så kommer den igen. Fan fan fan!!!


Men men Djurgården vann på Sudden Death i ishockeymatchen. Jag som inte ens är intresserad av ishockey har plötsligt blivit engagerad. När fan blir gammal brukar det heta :P Coolast är dock att andra målvakten i HV71 är min syssling. Hans pappa och min mamma är kusiner, så lite stolt är man allt :D

 

Undras hur det gick i Champions League matchen mellan Lyon och Bayern München??.....ska kolla........ tydligen vann Bayern München med 1-0 men det kan Lyon ta igen hemma sen :) plus blev tydligen Ribéry utvisad.... undras för vad men tydligen var det p.g.a att han gick in med dobbarna i en närkamp utan att gå på bollen. Men Bayern är riktigt formstarka iår. Hehe rätt kul att Inter vann igår, lika rätt åt Zlatan, du är grym i landslaget när du väl är med men du skulle inte ha lämnat Inter där du var gud, Messi kan ingen slå, förutom Inter som vann igår med 3-1 hemma. Riktigt nice. :D och så vann ju som ni vet HIF kommer leva länge på den vinsten hehe.

 

Nej om man inte ska ta och gå och borsta gaddarna och krypa till kojs. Har en rätt intensiv dag i morgon ska skriva på mitt examinationsarbete och sen ska jag in till Stockholm och sova över hos Stefan :) vi ska få kolla på lägenheten på fredag, vi köper grisen i säcken som det heter men hellre ha en lite sunkig lägenhet än ingen alls så det så!!


Guten nacht alles. God natt och ha det underbart där ute!!

 

Av Marlene - 21 april 2010 19:34


Så då har jag och Stefan varit och skrivit på papper på lägenheten :D så nu är den definitivt vår!! Så inte denna lördagen utan nästa flyttar jag från Sala. Känns lite konstigt men ändå skit bra :D Längtar så efter att få ett eget hem att rå om :)


Igår vann HIF med 2-1 mot vår nemesis MFF SÅ JÄVLA GÖTT ATT VI VANN!!!!!

Jag fullkomligt älskar det laget, (men inte mer än Arsenal så det så)

 

Just nu spelar HV71 mot Djurgården i Finalen av elitserien och HV leder för tillfället. Heja HV71!!!


Ha det bra alla sportfånar där ute (och ni andra med :D)


Av Marlene - 16 april 2010 18:10


Vaknade i natt vid 5:15 och trodde att jag hade försovit mig, men vilken tur att jag inte gick upp utan kolla en extra gång så fick jag sovit en timme till i alla fall. I går åt vi pannkisar till middag jag och farmor och det blev över så jag fick världens godaste frulle i morse :)


Hade en jätte mysig lektion i dag, vi var bara 8pers idag så vi satt och hade en liten privatundervisning i dag. Fick jätte bra tips till min examination som jag ska skriva och det blev mycket skratt och glada miner. Bra diskussioner också.

 

Och som ni nog alla har hört så är det ju värst vulkanutbrottet på Island men jag märkte ingen skillnad på tåget hem från Stockholm, så jag har då inte märkt nåt av det inte. Och nu så skiner solen så jag undrar vart det där askmolnet är nånstans.


Jag och farmor käkade hemmagjord pizza till middag :) super god var den :D


nej nu ska jag glo lite Go'Kväll och sen ska jag glo lite annat bland annat Så ska det låta :)


Kram på er :D

 

Av Marlene - 15 april 2010 20:13


Jag behöver lite hjälp med att få lite tips på vad jag kan blogga om. Mer än om vad jag gör om dagarna.


Vill bli lite intressantare och hitta mitt ämne att blogga om men för tillfället har jag skrivkramp.


Så skriv gärna lite tips!!




 

Av Marlene - 14 april 2010 16:17


Alltså kan man bli annat än glad när solen skiner från en klarblå himmel?? Jag älskar solen skulle kunna konvertera till någon fornegyptisk solsekt eller nåt som jag älskar den underbara stjärnan vår :) för det är ju det den är en stjärna vår lilla sol :)


Idag var jag på min andra VFU dag och jag måste säga att hade jag gått på Danderyds Gymnasium istället hade nog min gymnasietid varit roligare, för trevligare skola finns inte. Men det är inte så att jag är missnöjd med att ha gått på Olympiaskolan för den var bra den med men jag tycker att Danderyd är så trevligt. :) Och jag trivs med mina blivande kollegor så jag kunde inte ha hamnat på en bättre skola att ha min VFU på :D


Idag är det både HIF och Arsenal på tv, dock är HIF matchen på en köpkanal och den har vi inte jag och farmor men Canal+ sport har vi så Arsenal blir det ikväll :D så jag kommer förhoppningsvis att få skrika lite OCH vet ni Van Persie sitter på bänken!!! HAN ÄR TILLBAKA!!! Ni anar inte hur underbart det är.


Nej nu så ska jag gå och äta lite med farmor, hon har lagat potatismos och falukorv i ugn :D mums!!


Här kommer lite vårbilder bland annat årets första humla som jag sett, han var så söt den lilla humlan :)

 


Ha en trevlig dag i solen allesammans!! :D

Av Marlene - 12 april 2010 21:49


Då var sovmorgonen slut för den här veckan, kommer inte tillbaks förrän på lördag men men det kostar att vara på topp :P


Idag var jag på en skit seg föreläsning, det var precis man fatta vad hon babblade om, hon pratade finlandssvenska men jag har inte något problem med det men det var bara det att hon dels sluddrade lite och dels använde sig av lite svåra ord ibland. Men men det är bara att ta nya tag helt enkelt.


I morgon ska jag till min VFU :D ska vara där tis-tors ska bli så roligt och jag känner mig verkligen välkommen :) så det kommer gå tokfort dessa tre dagar där. Veckan i sig kommer att gå fort :)

 

Hjälpte farmor in med sommardäcken i hennes bil så i morgon så har farmors bil sommardäck så tror ni inte att sommaren och våren är på väg nu?? Det tror jag i varje fall :D


Men men ska glo lite på tv innan jag somnar :) ha det gött :)

 

Av Marlene - 11 april 2010 22:10


Idag har det varit en trevlig dag :) var och fikade hos min farmors syster och så hade vi hämtat farmors bror så han fick också följa med :) vi fick morotskaka och äpplemunk super gott, kanske inte passa med fanta citron men det dög :P


Sen har solen skinit hela dagen och jag satt på balkongen och läste Sagan om isfolket :) var hur underbart som helst. Det som var coolt med hela dagen var att jag såg en jävla massa svanar, tranor och kanadagäss på ett fält idag!! Huuuur många som helst och så har jag minsann sett blommor i parken så våren kommer verkligen gud så underbart, men bara för att jag säger det så går den och gömmer sig igen, så nu är det slut snackat om det :)

 

I veckan har jag en hel del att göra så får se om jag orkar blogga men ska nog kunna blogga lite i alla fall :)


Nej nu ska jag glo klart på Wallander på fyran och sen sova :)


God natt och ha det kalas bra (hehe mitt favvo ord :P)

 

Om mig för den som vill veta


Rojalist, dotter, fästmö, syster och helt underbar!

Har ni frågor så kommer jag att besvara dem :)

Var dig själv det vinner du på!

Så välkomna till min blogg! :D

Fråga mig

6 besvarade frågor

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Väderleksrapport

Tidigare år

Senaste inläggen

Säg hej skriv i min Gästbok

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Ledighet
 Sola
 Bad
 Grilla
 Festa
 Annat (om ni klickar i här skriv något i kommentarerna)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards