HBG-girl - livets mening är 42

Alla inlägg den 25 april 2010

Av Marlene - 25 april 2010 22:23


Oj oj oj helt plötsligt så kom jag på att snart flyttar jag till Stockholm :) blev lite nervös helt plötsligt :P ska bli så spännande så :D


glor just nu på Da Vinci-koden den är helt okej men boken är bra mycket bättre. Det är nästan att man vill tro att den är på riktigt. En hissnande tanke är det i varje fall. Men men.


I morgon är det till att skriva lite till på arbetet. Har kommit långt på mitt arbete så kommer jag nog att bli klar med den imorgon redan. :D Skit bra LOVE IT då kan man slappa resten av veckan. Tror jag :) ska i varje fall hem till faster på fredagen men det är långt tills dess. Hinner rinna mycket vatten under broarna innan dess :)


Ha det underbart, god natt alla.

 

Av Marlene - 25 april 2010 18:13


Vad har jag hittat på idag då?? Jo jag har äntligen fått tillbaks skrivklusten alltså har skrivkrampen försvunnit :D SWEET!!! Satt och skrev lite innan min farmors syster kom och hämtade oss för vi skulle till min kusse och hennes lilla familj :) vi hade med oss en sockerkaka super mumsigt :P Melvin var jätte glad och grät inte alls mycket idag :)

 

Sen åkte vi hem och jag satte mig och skrev lite mer. Just nu har jag tagit en liten paus så tänkte jag fortsätta skriva mer i morgon, tror jag faktiskt kan bli klar redan i morgon :) ska skicka en kopia till min handledare på min VFU så han kan titta på den :) han var lite nyfiken.

 

Sen så ringde min älskling och sa att hans pappa hittat en säng till oss. 1700 för en nästan aldrig använd säng med stomme och madrass :) så bättre kan det inte bli. :D Shit bara en dryg vecka kvar till flytten. Lär när det börjar närma sig lördag vara ett nervvrak hehe, nej då jag är inte ett dugg nervös bara nyfiken hur det kommer att vara :)


Ha det underbart allesammans :D Poss!!

 

Om mig för den som vill veta


Rojalist, dotter, fästmö, syster och helt underbar!

Har ni frågor så kommer jag att besvara dem :)

Var dig själv det vinner du på!

Så välkomna till min blogg! :D

Fråga mig

6 besvarade frågor

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Väderleksrapport

Tidigare år

Senaste inläggen

Säg hej skriv i min Gästbok

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Ledighet
 Sola
 Bad
 Grilla
 Festa
 Annat (om ni klickar i här skriv något i kommentarerna)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards