HBG-girl - livets mening är 42

Alla inlägg under januari 2010

Av Marlene - 3 januari 2010 12:00


Drömde att jag blev jagad av dom som är med i Mumien 2. Dom med röda lakan på sig och så hade jag några som hjälpte mig att fly. Sen var det helt knasigt för jag var sen på en fest som min kompis Tom hade ordnat, och så helt plötsligt så skulle jag och Stefan gifta oss och jag träffade en massa gamla klasskompisar från gymnasiet, och många var tydligen gifta och skulle ha barn och sånt, festen var helskum för den var i en typ jätte stor lada på en skolgård. Jaja men jag kom undan dom som jagade mig i alla fall.


Och en film jag både kan rekomendera och inte rekomendera är Paranormal Activity. Den var fan skit läskig fram tills att slutet kom, då vart den inte det minsta läskig. Men jag hade de läskiga partierna kvar i minnet så jag vågade inte sova med lampan släckt, det blev att jag hade den tänd hela natten. Dumma brorsan och ha sånna läskiga filmer som han visar.


Idag börjar en turnering som kallas Nyårssaluten här i Helsingborg, det är en massa fotbollslag som möts inomhus på Idrottens Hus som vi har här. Det är en jätte mysig turnering och det är alltid skit mycket folk som kommer och kollar, för det är gratis inträde. Har typ sett det nästan alla år som det var, förra året 2009 så kollade jag inte, bråkade med mitt ex då, så jag orkade inte med sånt. Vilken tur att jag slipper den idioten.


Nej idag ska jag bara ta det lugnt idag med. Och äta Lasagnen som blev kvar sen igår. Den vart jätte god. Och bara vila mig, så att jag kan bli frisk. Alltså att gå mer än en månad med förkylning, hosta och nu liten lunginflammation är inte okej. Det är det verkligen inte.

Av Marlene - 2 januari 2010 17:53


Den odödliga repliken kommer från Liftarens Guide Till Galaxen, som jag för övrigt anser att alla ska läsa, för man blir så fruktansvärt glad av den boken. Titta inte på filmen den är inte på långa vägar i klass med boken.


En sak i den boken som jag gillar är att det är så mycket humor, och riktigt sjuk humor emellanåt :P Jag gillar speciellt sättet boken i boken är skriven på. Och en dikt som står i den är så sjuk i all sin enkelhet :D

Vid mina förfäders polyper vill jag skåda hur eljest kakakläckans ögon smäktar i sin låda med lim av torsk som aldrig förr.

 

Tror jag fick med alla delar i dikten men visst är den sjuk :P


Börjar faktiskt bli bättre nu, tror jag är av med nästan all mycoplasma, så skönt men hostan är alltjämt kvar. Men inte lika intensiv som innan antibiotikan. Då var den helt hemsk. Men nu börjar det ljusna för mig. tack och lov. :)


Hoppas att ni alla har era kroppsdelar intakta efter nyåret. Och att ni hade en underbar nyårsafton. Det hade som sagt var jag :=D hihi.


Nu efter den här helgen så är det den sista hela veckan jag har kvar som Helsingborgare. Känns redan nu super pirrigt. Jag vill inte ens tänka på hur det kommer att kännas när veckan lider mot sitt slut. Men frukta ej, jag kommer alltjämt att heta HBG-GIRL även som 08:a :P det är den jag är och kommer alltid att vara.



Av Marlene - 1 januari 2010 14:53


Jösses då var det första dagen på det nya året. Shit vad fort det gamla gick. Alltså det är rätt kul att tänka att idag är det 2010 och igår var 2009 och det är ändå samma vecka hihi. :P


Igår var det en dag som började med tårar och slutade med skratt :D


Det som framkallade tårarna var att planerna att vara hos Stefan gick åt skoge på grund av att jag är sjuk och att en som går på cellgifter skulle komma. Så det blev inget nyårsfirande där, men det vart bra ändå för vi var hemma hos mig istället. Och det blev jätte bra, först var min underbara syster Maria här och besökte. :) var jätte kul att hon kom :) vi satt och snackade tills Stefan och hans bror Kim kom och då tog jag en snabb dusch och sen åkte Maria hem, hon skulle fira nyår med en kille (som jag tror det kan bli något med för Maria) som heter Linus, bara det är ett plus :P


Jag, Stefan och Kim skulle egentligen ha ätit på Milano (pizzerian) men den var uppbokad av ett jätte stort sällskap så vi åkte till McDonald's på Stattena istället. Och jag som inte ätit på McDonald's på skit länge fick skit ont i magen, man har väl vant av magen med den maten antagligen. Men sen så åkte vi hem till mig igen och då spelade vi kort och softade i köket. Det var super kul, dock vann Stefan över mig (och Kim) det var inte så kul.


Sen vart det den traditionella "Grevinnan och Betjänten" kvittar hur många gånger man ser den den är lika kul varje år. :D Efter det så spelade vi lite mer kort och då kom Charlotta. Mer kortspel hehe, men vi fick nog av det så vi spelade Trivial Pursuit DVD, det var faktiskt skit kul :) Sen precis innan tolvslaget så åkte vi och hämtade Lisetth, och så fyrade vi av Kims fyrverkerier och önskade varandra ett gott nytt år, drack Champagne (egentligen Cava som är ett mousserande från Spanien men ändå, jag kunde inte dricka iom att jag går på antibiotika) och spelade spel och snackade till klockan 3 på natten, då åkte Charlotta, Lisetth och Kim hem och Stefan sov över. Så tårarna till trots så vart det min bästa nyår hittills :D


Nu tar vi nya tag och blickar framåt, mot vad jag tror kommer bli mitt bästa år hittills :D Ett utav dom i alla fall :D


GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORTSÄTTNING!!

Om mig för den som vill veta


Rojalist, dotter, fästmö, syster och helt underbar!

Har ni frågor så kommer jag att besvara dem :)

Var dig själv det vinner du på!

Så välkomna till min blogg! :D

Fråga mig

6 besvarade frågor

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Väderleksrapport

Tidigare år

Senaste inläggen

Säg hej skriv i min Gästbok

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Ledighet
 Sola
 Bad
 Grilla
 Festa
 Annat (om ni klickar i här skriv något i kommentarerna)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards