HBG-girl - livets mening är 42

Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Marlene - 7 januari 2010 16:37


Men man kan inte anklaga skolan för att vara den snabbaste direkt, ska på tisdag redan skriva in mig!! Vilken tur att jag och Stefan ska upp på måndag så man hinner lite i alla fall. :) Så jag ska typ bara hem till farmor och lämna av grejerna så blir det nästan att jag ska iväg direkt igen, men upp tidigt som fan måste jag i alla fall så att jag kan hinna in.


Man kan skriva in sig mellan 9:00-10:30 och mellan 10:30-12:00 så är det viktig information om min utbildning. Och sen 12:00-13:00 kan man också skriva in sig. Så jag har ju lite tider att gå efter. Så det känns skönt, så får man väl se hur lång den dagen blir, men det beror ju på om man ska någonstans senare efter att man skrivit in sig.


Blev lite sur på skolan att man inte kunde få den här informationen tidigare, så man kunde planera in lite. Men man ska kanske inte begära så mycket. Det är ju ändå Stockholm så... :P


Men det här blir nog bra det ska ni se :) Det finns ju tåg som går in till Stockholm och tunnelbanan går riktigt ofta så det skulle vara höjden av otur om det inte skulle finnas en enda tunnelbana eller ett enda tåg jag kunde ta på hela tisdagen. :) Så det löser sig sa han som sket i vasken hehe :P


Och i dag har jag vart hos frissan och fått mitt hår frisserat och färgat, skit coolt vart det. Helt annorlunda än vad jag har haft det innan, har fått en skit cool lugg nu :P Och färgen är så himla cool. Och så har jag dammat av och rensat lite i tv-hyllan som jag egentligen skulle ha gjort i tisdags men det blev i alla fall av. Så nu har jag bara pluttelite kvar att städa som att dammsuga och våttorka golven. Jag vet skit tråkigt men det måste ju göras, det får inte se ut som ett bombnedslag på mitt rum när jag åker så är det helt enkelt.


Nej nu får mamma och pappa komma hem så vi kan äta, sen så ska jag få skjuts hem till Stefan och vara där tills i morgon, måste hem i morgon så jag kan planera och börja packa, så man inte har det hängande över sig på söndag då man bara vill ta det lugnt och verkligen ta in vad det är man har gett sig in på.

Om mig för den som vill veta


Rojalist, dotter, fästmö, syster och helt underbar!

Har ni frågor så kommer jag att besvara dem :)

Var dig själv det vinner du på!

Så välkomna till min blogg! :D

Fråga mig

6 besvarade frågor

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Väderleksrapport

Tidigare år

Senaste inläggen

Säg hej skriv i min Gästbok

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Ledighet
 Sola
 Bad
 Grilla
 Festa
 Annat (om ni klickar i här skriv något i kommentarerna)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards