HBG-girl - livets mening är 42

Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Marlene - 5 januari 2010 16:22


Det har blivit stiltje på upplevelsernas hav

Vinden har mojnat i händelsernas land

och S/Y Marlene ligger stilla på oceanen


Kom på den nu idag då jag kom på att det står rätt stilla på händelse fronten just nu för mig. Det är därför min blogg kan kännas lite händelsefattigt just nu, men jag tror att det är lugnet före stormen. Så är det alldeles säkert. :)


Jag har inte gjort många knop i dag, skulle ha städat lite på mitt rum men har inte haft orken eller motivationen till det. Får nog ta i alla fall en hylla lite senare i kväl, så är det.


Mamma och pappa ska på middag ikväll, tror jag, jag har inte hört något annat. Jag var också bjuden men då jag är så pass förkyld så är det inte så smart då min moster är dålig. Brorsan var också bjuden men han kan inte heller komma av samma anledning. Synd det för det hade varit roligt att ha det att skriva om både här och i dagboken, men men det får vara som det är när det inte blev som man ville.


Så det får bli att jag att jag städar hyllan och sen så bara vilar. Har inte så mycket ork till mer idag. Det var sista dagen på medicineringen idag, så vi får väl se om det har hjälpt. När mamma kom hem från jobbet precis hade hon köpt KanJang jag säger bara ett ord ÖRK!! Det var verkligen inte gott men kliandet i halsen och lite av hostan försvann så får nog ta och tvinga i mig det :) det är ju ända en bra sak om man kan bli av med hostan och kliandet i halsen.

Av Marlene - 5 januari 2010 11:37


Ja vad ska man säga, jag får väl lära mig leva med att hosta till och från. Det är nog så. Men men det får vara som det är när det inte blir som man vill.


Idag ska jag ta och damma av tv-hyllan. Sen får nog pappa hjälpa mig i morgon att lyfta fram den för den är sjukt tung, så man kan dammsuga bakom där. Och sen ska jag ringa till farmor och prata med henne lite. :) Sen blir det att vila. Så är det.



Om mig för den som vill veta


Rojalist, dotter, fästmö, syster och helt underbar!

Har ni frågor så kommer jag att besvara dem :)

Var dig själv det vinner du på!

Så välkomna till min blogg! :D

Fråga mig

6 besvarade frågor

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Väderleksrapport

Tidigare år

Senaste inläggen

Säg hej skriv i min Gästbok

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Ledighet
 Sola
 Bad
 Grilla
 Festa
 Annat (om ni klickar i här skriv något i kommentarerna)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards