HBG-girl - livets mening är 42

Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Marlene - 19 januari 2010 20:29


Nu har jag varit i skolan två dagar, och jag känner att jag faktiskt har valt rätt. Det är mycket trevliga klasskamrater jag har och det verkar rätt soft i alla fall nu i början.


Igår var första dagen och jag kände redan då att det här kommer bli kul, jobbigt men kul :) Redan fått lite kompisar att prata med och så på rasterna, och det är jätte kul det med. Tihi jag har inte en tillstymelse till skånsk dialekt överhuvudtaget. Den finns inte där och det är det som dom jag går med har upptäckt, dom undrar och jag berättar att jag har alltid haft lätt att byta dialekt, det gör jag inte med flit, det bara blir så. Men men det är den jag är så...


I dag så har jag fått en ämnesgenomgång i geografi, och det är inte det jag kommer att välja som mitt andra ämne om man säger så, :) men men det är helt okej, helt okej faktiskt. Och sen hade jag kognitivt skrivande, det innebär att man ska gå tillbaka i sin egen skolgång och tänka på hur det var och hur man upplevde sina lärare. Det var faktiskt givande och jag hamnade i en grupp som var jätte trevlig och bra på alla sätt. Mellan de två lektionerna så åt jag lunch med Stefan :) det var jätte mysigt.


I morgon är jag ledig så ska sova ut och bara vila inför torsdagen, den är jätte lång, börjar 9 och slutar 17:00 :S men men har tre timmar rast så jag kommer nog klara det, har ju tur som har ett tåg som går 17:45 så jag slipper vänta så länge efter det. Skööönt.

Om mig för den som vill veta


Rojalist, dotter, fästmö, syster och helt underbar!

Har ni frågor så kommer jag att besvara dem :)

Var dig själv det vinner du på!

Så välkomna till min blogg! :D

Fråga mig

6 besvarade frågor

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Väderleksrapport

Tidigare år

Senaste inläggen

Säg hej skriv i min Gästbok

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Ledighet
 Sola
 Bad
 Grilla
 Festa
 Annat (om ni klickar i här skriv något i kommentarerna)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards