HBG-girl - livets mening är 42

Alla inlägg under november 2010

Av Marlene - 21 november 2010 21:35


Jösses vad dålig jag har blivit på att blogga. Fattar inte vad som hänt alls. Men men hur som haver så har jag varit sjuk nu i en vecka, feber och magsjuka inte varit roligt alls. Så jag har mest legat däckad på grund av det, varit en riktig sjukstuga här hemma, älsklingen har också varit sjuk. Tråkigt att vara sjuk missade skolan både tisdag och fredag, tur man var ledig ons och tors så känns det inte helt för jävligt.


Men men har bara föreläsning i morgon och sen ledig resten av veckan men då ska jag plugga inför salstentan på lördag, kommer att gå bra ska ni se :) Fick även reda på vad jag fick i slutbetyg på medeltidskursen, D (det är ungefär som G++ eller VG) helt okej, inte blivit underkänd alls så tänker fan inte börja med det nu, vore trist att göra om kursen på grund av det. Men men heja mig :)


Får bli detta jag bloggar idag, får se när det blir nästa gång.


Kram så länge :)


Marlene^^

Av Marlene - 11 november 2010 11:18


Ja då var det torsdag, veckan går alldeles för fort, men det är ändå rätt bra för då närmar sig den 25:e allt mer och jag har pengar i fickan igen :)

 

Längtar till den dan då jag slipper låna, längtar tills om 3½år då jag är inne på sista spurten med skolan, längtar tills den dag jag kan med stolthet kalla mig behörig lärare och har min alldeles egna klass för första gången :) Längtar även tills den dag jag i min famn har min alldeles egna unge den dagen kommer jag vara världens lyckligaste.Längtar tills den dagen jag säger Ja! inför kanske prästen eller någon borgelig snubbe och jag är gift med min underbara älskling. Längtar tills jag har hus med trädgård och pool och en hund som följer en i promenadspåren. Längtar tills den dagen en bil står i garaget och vägarna ligger öppna för en husvagnssemester i vårt avlånga land. Längtar till solkyssta stränder i Medelhavet eller Karibien. Längtar  till äventyr och historiska platser runt om på vår lilla jord. Längtar efter att få starta min alldeles egna familj, att föra mitt arv vidare till ännu en generation i släktträdet.

 

Jag drömde i natt att jag var på resa i hela världen, hamnade i Ryssland, Mexico och USA och hade det underbart, dock så trodde alla att jag var kidnappad men det var jag inte jag var på en resa med älsklingen och hade glömt meddela alla om det. Natten innan drömde jag att jag var varuhuschef på El-Giganten och att de hade öppnat en butik här i Tumba, det var den jag var chef över. Så tokiga drömmar kan vara eller hur, jag har inga som helst planer på att äga en butik jag är inte alls bra på det, det räcker att jag kommer vara chef över min klass i framtiden. Oj är så nervös inför den dagen. Men roligt ska det bli, alla gör vi fel i början och då är det bättre att göra det på en praktik än senare när jag är klar som lärare. Eller hur?

 

Men men idag börjar jag kl 2 så jag ska ta pendeln som går 12:52 kanske hinner pussa älsklingen innan jag åker för han har bara jobbet idag, som han kommer hem från när som :D


Kram så länge :)


Marlene^^

Av Marlene - 10 november 2010 14:23


Men oj vad gullig video dom hade på aftonbladet idag då :D


Kolla in klippet här nedan :D Tycker ni inte att detta är sött så vet jag inte vad.

Idag var jag på basgruppsdag, var faktiskt rätt trevligt. Fick bra idéer för mitt framtida examensarbete :D Så jag är flera år före så slipper stressa, plus så tycke de att min idé var kanon trevlig, och då var det dom som vet vad dom pratar om :D Så jag har mitt på det torra ett tag i alla fall.


Nej om jag inte ska ta och göra lite gröt till mig, älsklingen kommer inte hem förrän sent och jag är hungrig så nu blir det gröt till mig!


Kram på er så länge :)


Marlene^^

Av Marlene - 7 november 2010 18:01


Hade en helt underbar dröm i natt. Drömde att jag var reseledare och skulle visa Helsingborg för några japaner (som förstod svenska i drömmen) och helt plötsligt var vi på ett födelsedagskalas där dom hade världens godaste tårta, sen var det bara att sätta sig i bussen och åka vidare till en trädgård där det var fullt med enhörningar och älvor. Helt underbar dröm som sagt :D


Sen så städade jag och älsklingen hela lägenheten. Så fint det blev :)


Usch just nu spelas sista matchen i allsvenskan och tyvärr ser det ut som mitt älskade HIF kommer tvåa och uschiga MFF vinner. Men men HIF har i varje fall varit duktiga i år så det så så egentligen är jag inte så ledsen men det känns ändå i hjärtat det måste jag säga. Älskar er HIF ni är guldvinnare i mina ögon oavsett vad resultatet säger. Tack för en oförglömlig säsong!


Ska om bara någon minut sätta mig och äta god middag med älsklingen :)


Får se om jag hinner blogga nåt nu i veckan, har fullt upp. :)


Kram så länge :)


Marlene^^

Av Marlene - 1 november 2010 12:54


Nja kanske inte men en helt ny vecka är det i alla fall. Kommer att bli toppen känner jag på mig. :D


Idag började jag dagen med att gå en liten runda innan jagt skulle in till skolan. Var hur härligt som helst för solen skiner helt upderbart idag, lite små kallt men det kände jag inte av för gick rätt så raskt. :)


Sen skulle jag in till skolan men så ksjulle jag ladda mitt sl-kort först men det ville sig inte bättre än att automaten inte ville fungera så jag trodde det var fel på mitt bankkort men det var det inte, lyckades ladda det i spärren så nu är det ännu en månad på kortet jag kan åka :) men det ville sig inte bättre än att när allt var klart så var det försent att åka in till skolan, vill liksom inte störa i föreläsningen, tur det var det och inte ett seminarie för dom får man inte missa för dom är oblligatoriska.


Snart kommer älsklingen hem :) vart en kort dag för han idag, jobbar och står i. Jag hoppas i varje fall att jag får några jobbtillfällen den här veckan, ska sätta mig ner nu och lägga in alla dagar jag kan jobba för resten av året så någon dag borde jag kunna få i alla fall. Tror ni inte det?


Det är snart jul och jag och älsklingen har bestämt oss för att stanna hemma i år. Dels har vi inte råd att åka ner och dels så känner vi att vi vill fira tillsammans bara han och jag. Och kanske kommer LIsetth upp med, och kanske kanske Maria med, var evigheter sen jag träffade henne, men men Lisetth kommer i varje fall upp till nyår så det ska bli trevligt :D


Men men ta tag i lite praktiska saker nu och sen får vi se vad som sker mer :)


Kram så länge :)


Marlene^^

Om mig för den som vill veta


Rojalist, dotter, fästmö, syster och helt underbar!

Har ni frågor så kommer jag att besvara dem :)

Var dig själv det vinner du på!

Så välkomna till min blogg! :D

Fråga mig

6 besvarade frågor

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Väderleksrapport

Tidigare år

Senaste inläggen

Säg hej skriv i min Gästbok

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Ledighet
 Sola
 Bad
 Grilla
 Festa
 Annat (om ni klickar i här skriv något i kommentarerna)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards