HBG-girl - livets mening är 42

Alla inlägg under november 2009

Av Marlene - 19 november 2009 00:55


Oj vad det har blåst idag, en riktigt stormig dag kan jag tillägga. Men bor man i Sveriges blåsigaste stad så vänjer man sig. Men det var lite väl mycket blåst. Gjorde ju inte saken bättre att det regnade så förbaskat, men jag fick använda mina fina gummistövlar så jag är lite glad åt det.


Stefan chockade mig genom att komma ner idag istället för på fredag. Så jag var ner till Lund och hämtade honom där. Men det blev lite missförstånd mellan oss så jag stod på ett ställe och han på ett annat. Men det redde ut sig i vilket fall som helst. Men det var lite obehagligt att köra i mörkret när det regnade och blåste så mycket. Men jag kom helskinnad hem i alla fall. Dock lite synd att Stefan inte ville komma hem till mig och mysa men men det är som det är det.


Var hemma hos min morbror och moster och kollade på Sverige-Italien, det blev 1-0 till Italien. Detta var Erik Hamréns första landskamp som ny Förbundskapten. Det var en rätt medioker match men det gällde inget så egentligen var det bara för att Erik Hamrén skulle testas, han verkar bra i alla fall men Sverige måste bli bättre på sitt passningsspel. De borde spela mer som Barcelona och Arsenal. Och kolla in hur Spanien spelar. Det är vad jag kallar bra fotboll. Men det bådar i alla fall gott att se att det finns en tränare som vill testa något nytt och som verkar så proffesionell.


Så dåligt väder och en förlust i fotbollen så kan jag faktiskt inte klaga på den här dagen. Den har varit förhållandevis bra.



:D

Av Marlene - 18 november 2009 00:51


Ville bara uppdatera er om att jag mår kanon, trots att ha varit febrig hela dan idag, jag och bror min var jätte duktiga och rensade ur och städade kylskåpet. Mamma och pappa blev jätte glada av det :)


Ska få nytt glas i mina glasögon på torsdag, och på fredag ska jag fika med Hanna och till helgen kommer Stefan hem, längtar så att ha hans armar om mig. Och ska även jobba till helgen. Så har en mysig vecka framför mig.


God natt och syns när vi syns :)

Av Marlene - 16 november 2009 13:21


Ha kommit till den insikten att jag faktiskt har det jäkligt bra, har en familj och en släkt som bryr sig om mig och som tycker om mig, vänner som ställer upp och som stöttar en, och en underbar kille som älskar mig. Så jag har faskien ingen anledning till att bli så nere som jag blir, och varför ska jag överhuvudtaget tänka negativt för?? Det mina goda läsare är för mig ett mysterium.


Visst man får tänka lite negativt ibland men bara för en kort stund, sen så ska man skaka av sig det och tänka positivt igen, det finns ingen anledning till att gräva ner sig och tycka synd om sig själv, för det finns alltid de som har det värre än en själv och det finns personer som trots att de mår fysiskt eller psykiskt dåligt som ändå kämpar på, så då ska väl jag, som har det så bra, klara av att må bra jag med. JA DET GÖR JAG!!


Jag mår bättre än på länge, är inte lika sjuk som jag var innan och har det bra, kan faktiskt inte klaga.


Framtiden ser ljus ut för HBG-Girl och jag kommer banne mig klara av det här. Så är det bara.



Av Marlene - 14 november 2009 22:47



I BLAND BEHÖVER MAN EN SÅN JÄVLA FETE




SPARK I RÖVEN FÖR ATT FATTA ATT MAN




FAKTISKT HAR DET JÄVLIGT BRA





SÅ JÄVLA SYND ATT MAN SKA FATTA DET




ALLDELES FÖR SENT!!!!





Tack Charlotta för att du faktiskt fick en




att fatta att jag faktiskt har det bra.




Ser fram emot att gå ut i dag :D

Av Marlene - 14 november 2009 03:46


Har haft en hemsk känsla i hela kroppen idag, har inte riktigt kunnat slappna av alls idag. (Alltså fredagen skriver jag om nu) Har fortfarande den här hemska känslan och kan p.g.a den inte sova alls, inte så bra med tanke på att jag ska jobba kl 10:00 i morgon (idag, lördag). Men det får väl lov att vara en sån här natt inatt.


Hade en rätt tråkig dag, med undantag att Charlotta kom hem till mig på middag. Det var trevligt. Men p.g.a den jävla känslan i magen och så, så kunde jag inte riktigt njuta av dagen. Brorsan och jag städade rekord snabbt i dag på 15-20 minuter var vi klara med bägge toaletterna, vardagsrummet, datarummet, köket och hallen. Mitt rum städade jag i torsdags.


Så skönt, helt plötsligt blev jag lite trött, det bådar ju gott att jag kanske kan få lite sömn, lite sömn är ju bättre än ingen sömn alls. Så är det ju. Men men vad den där känslan vill säga så kan den väl säga det rakt ut inte smussla med det.



Av Marlene - 13 november 2009 11:28


 

Lilla Kitty som bor hos Stefan :) hon är så söt :D


     

Dessa tre bilder hitta jag i ett fotoalbum hos farmor, visst har man ändrats hehe :P


                   

Och dessa bilder är från Salaresan. bilder på farmor, mamma, Anne, Christian och den sista är på mig och min kusin Andreas. Hunden heter Chino och är en Amerikansk Staffordterrier, han är så söt och go helt ofarlig :)

Av Marlene - 13 november 2009 11:11


Inget funkar i dag, mår inte så bra just nu och upp på allt så krånglar mobilen, aaarrrggghhh!!! Hur fasiken klarade man sig innan mobilen kom? Man gjorde säkert det i alla fall men det är svårt att tänka sig i dagens samhälle.


På P3 hade dom en diskussion om det är coolt eller töntigt att vara politiskt korrekt. De flesta som ringde in var av den uppfattningen att det var högst dåligt att vara politiskt korrekt, själv är jag av den arten att jag är både politiskt korrekt och inkorrekt, det vill säga att jag väljer mina strider så att säga, så att det jag faktiskt säger ska betyda något att man inte ploppar ut sig en massa saker hela tiden tiden tills att man inte tas på allvar längre, att folk tänker "jaja whatever hon pratar så mycket" det vill inte jag ska hända. Så för att knyta an till det jag försöker förmedla är att man ibland måste vara lite politiskt korrekt för att på så sätt kunna vara politiskt inkorrekt när det väl gäller. Visst jag har mina synpunkter på hur världen är och sånt men jag väljer att inte lufta mina åsiker. För att när det väl gäller verkligen yttra dom och då, förhoppningsvis, lyssnar någon på det jag säger. Kommentera gärna hur du tycker, jag kommer aldrig att döma någon för sin åsikt, jag anser att folk har rätt att ha sin åsikt men jag behöver inte acceptera den, bara förlika mig med att personen är av den åsikten.


Det vart lite djupt där ett tag men jag kände att jag bara måste få yttra mig i frågan. Då jag allt som oftast är en tyst betraktare av livet.


Av Marlene - 9 november 2009 18:47


Jahopp då var man hemma från resan igen, hade jätte trevligt. Men saknar min kusse lite, och min underbara pojkvän också.


I morgon ska jag vaccinera mig mot den nya influensan (svininfluensan som den även kallas). Är inte det minsta rädd eller orolig för det. Känns bara så bra att göra det nu innan man blir sjuk.


Idag så gick jag upp alldeles för sent, i morgon får det lov att bli ändring på det. Skärpning. Har tvättat lite idag och gjort fint i köket :) Tog foton när jag var i Sala och Stockholm som jag ska lägga upp här på bloggen när jag väl laddat upp dom på datorn.


Men men skriver mer i morgon, puss så länge :D

Om mig för den som vill veta


Rojalist, dotter, fästmö, syster och helt underbar!

Har ni frågor så kommer jag att besvara dem :)

Var dig själv det vinner du på!

Så välkomna till min blogg! :D

Fråga mig

6 besvarade frågor

Klocka

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Väderleksrapport

Tidigare år

Senaste inläggen

Säg hej skriv i min Gästbok

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vad är bäst med sommaren?
 Ledighet
 Sola
 Bad
 Grilla
 Festa
 Annat (om ni klickar i här skriv något i kommentarerna)

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards